14 Agost - Cursa del FAU

.

miércoles, 28 de mayo de 2008

Entreno 27 Maig 2008

Gran entreno
Avui tocava bici ( spinning ), però abans passo per la cinta per escalfar, corro 10’, arribo a la classe 10 minuts abans i ja començo a pedalar.

La classe la fa en Francesc, gran classe ( com sempre ).
Hem començat amb nivell aerobic baix, però pujant, pràcticament sense parar i sense descans, i cada vegada més intens, acabant amb una punta anaeròbica ( coincidint amb la música de The Chemical Brothers ).

Miro l’hora, i veig que és aviat, passo per la cinta per còrrer una mica més, en total faig 20’ més, a un ritme còmode de 6 min/km.
En total: running 30’ + bici 60’

Entreno 26 Maig 2008

Piscina 2.000 metres
500 escalfament
1 x 500
5 x 200
Bon entreno de piscina, els primers 500 d’escalfament, han costat una mica, però a mesura que guanyava metres em notava cada cop més cómode i tirant bé de braços.
Sensacions molt positives, molt content

lunes, 26 de mayo de 2008

Pel maig, cada dia un raig

El temps i la pluja han marcat la sortida d'avui.

A les 07:30 ja sóm al parking de Queralbs, per agafar el primer cremallera cap a Núria per intentar els Torreneules.

Pluja forta desde Sant Joan de les Abadesses, a Queralbs tot igual, pluja que no para i el cel totalment cobert.
No fa pinta de parar, impossible intentar Torreneules.


Desprès de pensar-ho cambiem de destí i fem cap direcció a Olot per intentar el Puigsacalm desde Joanetes, pujant pels ganxos.

La pluja i el mal temps ens fan recular, arribem només fins al Barret






La via per on voliem pujar, totalment coberta amb núvols, boira, vent i pluja,..., això ens fa recular i ens dóna una molt bona excusa per tornar-hi.



Entreno 22 Juny 2008

Passo per la cinta 10' per escalfar.
Classe d'spinnig, 50'.
Classe molt rara, amb puntes anaerobiques i desprès estones suaus, no he pogut agafar mai un ritme de pedalada alegre ni constant.
Desprès torno a la cinta per còrrer 10' més.
Estiraments i cap a casa

jueves, 22 de mayo de 2008

Entreno 21 Maig 2008

Avui he decidit fer una classe de Bodypump, també la dona en Francesc.

Bon treball de tots els grups musculars, però pel meu gust hauriem de fer més abdominals, ...,
Desprès de la classe, crec que es un bon moment per fer unes quantes abdominals, ..., m'ho penso massa, les faré un altre dia.

Entreno 20 Maig 2008

Avui BVici.
Arribo al gimnàs i abans de començar la classe d'spinning passo per la cinta per correr 10', per escalfar.
Com sempre, genial classe d'spinning amb en Francesc, capacitat aerobica alta i amb dues puntes anaerobiques, coincidint amb les millors cançons de la sessió, Smile de New Limit i Cyberdream de Imperio, increible.

Al acabar torno a la cinta per fer 10' més, en total 20' correr + 50' bici.

martes, 20 de mayo de 2008

Entreno 19 Maig 2008

Piscina 1.500 metres
500 escalfament
5 x 200

Aquest ha sigut l'entrenament dolent de la setmana, he nedat ofegat, sense xispa.
Sensacions horribles, és una llàstima xque portava 2 entrenos de piscina seguits i cada cop millor, però avui ha sigut un desastre.

La idea inicial de fer 10 x 200, s'ha esvait ràpidament, 5 sèries i gràcies.
Suposo que al principi he tirat molt fort, i no he esclafat correctament ( això em sona ), al meu carril hi havia dos tris que entrenaven nedant molt ràpid, i m'he animat a seguir-los tirant darrera seu,...

en fí, demà més.

lunes, 19 de mayo de 2008

Entreno 18 Maig 2008

El dissabte opto per fer descans total.

Diumenge penso que es un bon dia per doblar entreno, aixi que a les 08:05 ja sóc al castell per córrer.
Sessió de 40' amb sensacions horribles, em noto molt cansat, i notant les cames, i sobretot la fascia lata, molt carregades.
No he pogut agafar el ritme en cap moment, penso que he sortit tirant massa depressa , (tot i que podria ser la matxacada de fa 15 dies ??? ), he de començar més suau.
Deixo de còrrer i caminant arribo a la piscina per completar 2.000 metres
4 x 500.
En aquest cas bones sensacions i ganes de més. Gaudint a cada braçada i intentant millorar la técnica ( ja se que hi ha molt i molt marge de millora ).

Entrenos 5 Maig - 16 Maig

16 de Maig 2.008
Piscina 1.500 mts.
Feia molts dies que no nadava (desde divendres passat), així que vaig fer-hi cap.
3 x 500
En total 1.500, metres nedant fàcil, em noto fort amb bones braçades i moltes ganes, sense mirar temps.
Bona tirada per acabar la setmana de “regeneració”

15 Maig de 2.008
Surto de la feina molt tard i sense ganes de pedalar, ni fer gaire coses, opto per fer una classe de bodypump ( 50 minuts )
La classe la dóna l’Eva, ( guapissima !!), bona classe, molta gent i suant força. Acabo molt content, la classe s’em fa curta.

14 deMaig de 2.008
Passo per la cinta de còrrer 10’, escalfant per la classe d’spinning.
Sessió de 46’ d’spinning a càrrec d’en Francesc, com sempre, sessió amb un nivell aerobic alt, bona música i gran suada, bon entreno i super content.
Pulsacions Mitjanes 141
Pulsacions Maxines 175

13 de Maig 2.008
Continuant amb la setmana de regeneració, opto per fer una classe de Bodypump ( 50’) treballant molt cames i , sobretot, abdominals.

12-11 Maig de 2,008
Dies de pluja, i començant amb la setmana de regeneració, penso que es una bona opció fer descans total, encara noto una mica el cap de setmana passat.

10 Maig 2.008
Dissabte amb pluja, com que el cap de setmana el pinten amb pluja i mal temps, opto per fer una classe d’spinning, dissabte al matí i amb això acabo la setmana.
Molta gent pensa el mateix, la classe pràcticament a tope i molt ambient, sessió aerobica, no massa alta, però gran suada.
Acabo setmana molt content.

9 Maig 2008
Piscina 2.000 metres
4 x 500 metres
acabo força cansat, vaig de més a menys i a mesura que avança l’entreno em trobo cada cop més lent i cansat, tot i això 2.000

8 Maig de 2.008
Passo per la cinta a escalfar 10’ i desprès 50’ spinning amb en Vicenç, sessió amb molts contrastos puntes anaerobiques, però estones amb pulsacions baixes.

7 Maig de 2.008
50’ de Bodypump amb en Francesc, genial, cada cop m’agraden més aquestes classes i les gaudeixo més. Acabo amb les cames una mica carregades.
Penso que serà una opció de cares a deixar les peses ( musculació ).

6 Maig 2008
sessió d’spinning de 48’ amb en Francesc, sessió de música genial
Les dades:
Pulsacions mitjanes 124
Pulsacions màximes 158
No noto res, la matxacada del cap de setmana.

5 Maig 2.008
Passo per la piscina a fer 1.000 metres, fent series intrascendents però pràcticament 500 metres tirant de peus i a poc a poc, descarregant cames desprès del cap de setmana.
Diumenge tarda, noto els quadriceps carregats, dilluns matí noto els isquios carregats i dilluns tarda els bessons, ... el cansament va baixant

Marato

Foto de la sortida de la Marato del diumenge

Fotos Travessa Ulldeter-Nuria

Aqui teniu el Pic de l'Infern

Al fons el Puigmal, encara amb força neu



lunes, 5 de mayo de 2008

Marató d'Empúries - 4 Maig 2008

Dissabte vaig donar feina als “nens” i van anar fins a l’Escala a inscriure’m per la Marató d’Empúries.
Desprès de la matxacada del dissabte, tinc dubtes de com estaré diumenge, però m’aixeco fort i amb ganes.

El “jefe” em vé a buscar a les 7 del matí, a les 7:30 ja són a les portes de les ruines d’Empúries, esperant que obrin
A les 8 entrem i aparquem.


Gran ambient, hi han més de 1.400 atletes, molta gent "full equip" amb pulsometres, gps, mp3, ...

Travessem per les ruines, anem fins a la sortida que és al passeig i ... a còrrer. Gran ambient amb gent de totes les edats corrents i molta gent pels carrers animant.

Quan portem uns 5 km, m’ajunto a un grup de Lleida, un de “Fondistes Penedés”, un del C.N.Olot, i a la Teresa de CorredorsCat, portem un ritme molt còmode, i anem avançant gent.

Cap al km 11, apreto una mica i els deixo enrera, vaig a un ritme suau, em noto fort i amb ganes, però tinc por de la sortida d'ahir encara que de moment ni rastre.


Poc a poc van passant els kilometres i el cansament comença a apareixer, és el moment d'apretar les dents, hi ha gent que m'avança però jo n'avanço a d'altres, intento no escalfar-me.
La proximitat de la sortida em dona ales.
Acabo molt content, però força cansat.

Diumenge tarda tinc les cames força carregades però molt content, desprès de tantes sensacions durant el cap de setmana, i amb ganes de més


Ulldeter-Nuria-Queralbs 3 Maig 2008

Gran jornada de muntanya.
Quedo a les 8 del matí amb els “centpeus” a la curva que porta al refugi de Ulldeter.
La idea és fer Ulldeter – Nuria – Queralbs.

Encara queda força neu, jo porto els “ferros”, desprès de pensar-ho deixo els grampons al cotxe nomès carrego el piolet, decissió encertada, el piolet si el fem servir, els grampons haguessin sobrat.

Comencem a pujar i més o menys sobre el naixement del Ter ja comencem a trobar neu i no la deixem fins al coll de la Marrana.
Pugem a Bastiments, nomès amb neu a la part final, fem la travessa fins Freser, amb forces clapes de neu, fem el flanqueig sota Roques Blanques, la dificultat augmenta una mica per la neu, passem a la banda nord, travessem una congesta per assolir el coll de l’Infern i no deixem la neu fins assolir el Pic de l’Infern, increibles vistes.

Baixem i seguim la carena direcció Noucreus, passem pel coll de Tirapits, on efectivament, encara queda força neu. Dinem a Noucreus i baixada cap a Nuria.

Aquí el grup es divideix, els “valents” continuem la ruta cap a Queralbs tal com teniem previst, els que no estan en tanta forma, agafen el cremallera.

La baixada la fem en 1h35’, no està gens malament, ja que hem hagut d’anar adelantant molta gent i hem hagut de fer penitència per les escales per tornar a guanyar terreny, per desprès baixar-lo abans d’arribar a Queralbs.
Cada vegada que hi passo m’enrecordo del que va “inventar” aquestes escales.

Els total, segons el GPS d’en Jaume son : 09 hores 30 en total, 1.220 metres de desnivell positiu i 2.100 de desnivell negatiu i un recorregut de 22,5 km.
Acabo molt content, jornada increible de muntanya, força dura i, a més, duresa incrementada per l’abundant presència de neu.
Només tinc paraules d’agraiment per aquesta gran jornada als “centspeus” i fins la propera.

Entreno 1 - 2 Maig 2008

Entrenos 1 – 2 Maig 2008
1 de Maig, descans total, amb la vista posada en el cap de setmana que ens espera.

2 de Maig
Piscina 1.500

Pensant en el cap de setmana, decideixo fer piscina per no carregar cames.
500 escalfament
200 peus
500 fet les voltes de 50 metres cada 50’’
200 – 3’05
100 peus per tornar a la calma.