14 Agost - Cursa del FAU

.

miércoles, 16 de febrero de 2011

www.bonanitmalparits.cat



Que torni Sopa de Cabra!


Posen en marxa una campanya per demanar, a través de cartells al carrer i sobretot d'internet, que el grup gironí es reuneixi i torni als escenaris en el seu 25è aniversari

Aquest serà un any d'aniversaris per a Sopa de Cabra: farà 25 anys del naixement del grup, 20 de l'històric concert del Palau Sant Jordi amb Sangtraït, Sau i Els Pets, i 10 anys del comiat de la banda. Semblaria un bon moment perquè el grup tornés a reunir-se, com fa temps que ho demanen els seus seguidors, molts dels quals estan organitzats en un grup de Facebook que té un nom tan clar com “Volem tornar a veure els Sopa de Cabra en directe!”, amb uns 6.000 membres. Ara s'ha posat en marxa una campanya viral per aconseguir que Sopa de Cabra torni als escenaris. En alguns carrers de Barcelona hi havia ahir cartells on només es podia llegir, al costat del logotip de la cabra banyada en sopa dissenyat per Pep Duixans, aquesta frase: “Bona nit, malparits!”, el crit de guerra amb què Gerard Quintana obria els concerts dels Sopa i que va donar títol també al disc en directe pòstum del grup, gravat durant els seus concerts de comiat, a la sala Razzmatazz de Barcelona.
De fet, els cartells són un reclam per accedir al web www.bonanitmalparits.cat, que remet directament a l'esmentat grup de Facebook per continua recollint adhesions per animar el grup a reunir-se. Tot i que els membres de la banda no ho han confirmat oficialment, fa mesos que hi ha moviments perquè la reunió de Sopa de Cabra sigui possible molt aviat. El que no se sap encara és ni quan ni on tindrà lloc aquesta trobada històrica.
El 2006, Sopa de Cabra es va reunir per gravar una cançó nova, Seguirem somniant, que es va incloure en el disc col·lectiu de tribut al grup,Podré tornar enrere. En aquell moment, però, Gerard Quintana, Josep Thió, Francesc Cuco Lisicic i Josep Bosch només es van trobar a l'estudi de gravació i en algun plató de televisió, però no van oferir cap concert. La reunió dels Sopa de Cabra originals serà forçosament incompleta, perquè el guitarrista Joan Ninyín Cardona va morir a principis del 2002. També és una incògnita amb quina formació actuarà el grup i si en formaran part músics vinculats a la banda en els seus últims anys com ara el guitarrista Jaume Peck Soler i el teclista Eduard Font. Només hi ha una cosa certa: el repertori estarà ple de clàssics.

Com passa el temps 25 anys, ja!!, quants records.

Compressport FULL LEG

Novetat de Compressport

Compressport Full LEG




¡ La sensación es inmediata ! Una sensación de bienestar, ligereza, solidez, envuelve las piernas desde el tobillo hasta la ingle. El nuevo FULL LEG será vuestro compañero de entrenamientos tanto en verano como en invierno. El FULL LEG es inimitable para vuestras sesiones de entrenamientos y de recuperación. En otoño, en invierno y en primavera, lo llevaréis como una malla. Os ofrecerá además de su increíble compresión, una verdadera protección anti frío. En verano lo llevaréis debajo de unos bermudas para una máxima recuperación después de los entrenamientos de gran intensidad. El FULL LEG Compressport os ofrece a la vez las ventajas del R2 y del FORQUAD



la veritat es que tenen molt bona pinta, jo tinc les mitges compressport i estic encantat.

Tecnologia !, lluny queda aquell temps on feiem les curses a peu amb el tipic pantaló curt i samarreta de tires i quan es va posar de moda fer les triatlons amb banyador i un top ( hi ha malalts que van acabar un IronMan amb banyador ).

domingo, 13 de febrero de 2011

Albert Llovera

Aquesta setmana passada ha sortit una entrevista a La Contra de La Vanguardia a l’Albert Llovera.

Albert Llovera és andorrà i quan tenia 18 anys, durant un descens d’ski a la Copa d’Europa a Iugoslàvia quan baixava a 108 km/h va patir un accident que el va deixar paraplegic.

La seva minusvalia no l’ha fet parar, ha sigut subcampió d’España de rallies el 2008 i 2009, competint amb pilots sense cap disminució física, i corrent el mundial ha fet set curses i ha puntuat a 5.

La seva visió de la vida és un “subidón” d’endorfines, realisme, però sobretot amor per la vida :

“ A l’esport com a la vida, no existeixen limits quan un creu en ell mateix “.
“ Em sento afortunat perque res a la vida em resulta fàcil “

Sobre quan es va patir l’accident :
“ ... t’ho prenguis com t’ho prenguis, les coses no canviaran. No és fàcil, però no val la pena obsesionar-se amb el que vas ser, prefereixo millorar dia a dia amb el que sóc ara”.

“ A vegades tenim problemes “xorres” i un cúmul de xorrades t’obstrueix. S’han d’eliminar. Hem de fer front a les contrarietats, sabent que ningú ha de lluitar per tú. No hi ha res més trist que pensar “ si ho hagués intentat de debó,...”. La vida sempre ens ofereix noves il.lusions i objectius, però hem de lluitar per aconseguir-los.”

( com sempre diu el “Mestre” : les oportinutats només passen un cop a la vida i normalment t’arrepenteixes més de les coses que no has fet que de les que has fet, les oportunitats s'han d'aprofitar )

“Estem aqui de casualitat, aprofitem aquesta sort. Gaudeix i intenta compartir i fer feliços als altres”

“A la monotonia l’hi hem de donar temptacions: si gaudeixes internament,la part externa es torna com tú”.
Passió per la vida i per l’esport, “El món no s’acaba: surt i menja-te’l, almenys un trosset, n’hi ha per tots”.

www.albertllovera.com

7 Febrer - 13 Febrer 2011

Dilluns 7 Febrer 2011
Sessió d’spinning amb la Sònia, casualitat, avui ens fa una sessió de recuperació, genial

Dimarts 8 Febrer 2011
Sessió de peses, treballant hombros, pit, braços

Dimecres 9 Febrer 2011
Piscina 1.200 metres, sessió suau i de recuperació

Dijous 10 Febrer 2011
Bodybalance amb en Vicenç

Divendres 11 Febrer 2011
Sessió de força, treballant hombros, pit, braços, em trobo molt tapat, em costa respirar, ..refredat.

Dissabte 12 Febrer i Diumenge 13 Febrer 2011
Refredat I Descans Total

Mitja Marató Granollers

Diumenge 6 Febrer 2011
“Es quan corro que hi veig clar”





Mitja Marató de Granollers.
Ambient increible, molta, moltissima gent tots perseguint un somni.

Haviem de ser un bon grup, però finalment quedem el Sr. Bananes i jo, desde que arribem, recollir dorsals, preparatius, ..., el temps em passa volant, ja estem escalfant i a la linea de sortida.
Decidim fer tota la cursa junts.





Els primers km els fem sobre 5 min/km, ens trobem genial, mirem endavant i una munió de gent, darrera encara més gent, no parem d’avançar gent.
Sobre el km 11 apretem i ja estem sobre 4:50 min/km, sobre el 15 apretem més 4:40, entre el km 15 i 16 es quan em començo a trobar molt bé, comencem a trobar gent caminant, aturada, gent fosa que no han calculat bé la distància o els falta entreno, o han apretat massa.
Nosaltres veiem l’arribada a prop i apretem i els darrers kilometres els fem sobre 4:30.
Finalment 1h 41’ 14’’, a 159 Fc mitjana, el polar diu que hem corregur a 4:53 min/km de mitjana i hem fet un màxim de velocitat a 3:49 min/km.

Segons l’organització els parcials són
Km 5 –24:59
Km10 – 50:10
Km 15 – 1:13:40
Km20 – 1:26:15

29 Gener - 4 Febrer 2011

Dissabte 29 Gener 2011
Aprofito la tarda,per fer una sessió de peses treballant hombros, pit i braços

Diumenge 30 Gener 2011
Vull fer una tirada una mica llarga de cares a la mitja de Granollers.
A les 08:30 començo a còrrer a ritme suau, En total 1 hora i 4 minuts, per recorrer 11,73 km. a 140 Fc mitjana, a un ritme mig de 5:28 min/km i fent un màxim de 4:17 min/km, cremant 623 kcal.
Vull sortir a còrrer d’amagat, però em trobo el Sr. Bananes amb el cotxe, ara ja no és un entreno d’amagat.

Dilluns 31 Gener 2011
Sessió de Cat Attack amb l’Eva
Spinning amb la Sònia.

Dimarts 1 Febrer 2011
Piscina 2.000 metres

Dimcres 2 Febrer 2011
Repeteixo piscina 1.500 metres

Dijous 3 Febrer 2011
Un clàssic, spinning + Bodybalance amb en Vicenç.

Divendres 4 Febrer 2011
Ja també un clàssic Spinning amb l’Àngel.