14 Agost - Cursa del FAU

.

lunes, 19 de septiembre de 2011

Travessa l'Escala

27 Agost 2.011

3ª Travessa l’Escala

A primera hora em presento a la platja del poble de l’Escala, val a dir que no les tenia totes, perque la nit abans hi va haver una tempesta i la previsió del temps era de mal temps i sobretot tramuntana forta.

Es van equivocar amb la previsió, temps genial, sol sense vent i mar molt planera.

Un cop amb el xip i dorsal, vaig a mirar el recorregut, 2.200 metres desde Riells es neda per tot el passeig es passa pel port d’en Peris i es va a buscar el Cargol, el roca que hi davant la platja del poble.

Desde la platja del poble dues barques ens recullen i ens porten fins a Riells, durant el recorregut anem veien gran meduses i tothom va cridant “Oohhh, una altra”.

Uns 100 metres abans d’arribar a Riells del patró del barco crida “nedadors tothom a l’aigua” i tothom es va tirant a l’aigua per acabar d’arribar nedant a Riells, això va genial per escalfar i prendre contacte.

La sortida puntual i moltes trompades no va ser fins al primera boia on la cursa es comença a estirar, nedo molt còmode, a un ritme ràpid, les boies van passant i quasi sense adonar-me arribo a l’alçada el Roser 2, girem a l’esquerra passem pel port d’en Peris i ràpidament arribem l’alçada del Cargol, ho noto perque allà el mar es belluga força, recta final i arribada : 42’.

Sensacions genials, cursa conservadora, pensant que seria pitjor i més dur, reconec que podria haver anat una mica més ràpid.








Foto de la Sortida desde la platja de Riells

No hay comentarios: