14 Agost - Cursa del FAU

.

martes, 24 de agosto de 2010

Cursa del Fau


Asics Trabuco – 110 €
Bidó + Rinyonera Raid Light – 34 €
Inscripció – 12 €
Poder gaudir de la Cursa del Fau – No té preu.

Avui tocava una cursa “imprescindible”, un recorregut equilibrat, paisatge i vistes increibles, molt bona organització, perfecta senyalització,...
Aquesta cursa és per gaudir, personalment deixo de banda pulsometres, cronos, temps i altres i em deixo portar per sensacions.

La història comença a primera hora del matí quan passo a buscar l’Anna, quasi sense donar-nos compte arribem a Maçanet, ...inscripcions, ...saludem al Sr. Bananes i Sr. Victor que ens esperaran al control del Fau.

En Jep fa un briefing abans de donar la sortida, el primer tram és asfalt i planer, comencem a correr, de seguida ens trobem enmig de corriols i pistes de muntanya i comencem a pujar, trobem el primer control, continuem pujant, arribem al Fau, on ens tracten de maravella, les vistes són captivadores, la plana empordanesa, Roc de Frausa, el Bassegoda majestuós.

La baixada la fem molt ràpid, arribem a Tapis i després del control de Tapis, l’Anna es posa al davant i comença a tirar, ... a tirar molt, sembla com si no toqués el terra, em costa seguir-la.

Aquest any han variat l’arribada i fem una volta pel poble ( a mi m’agrada més aquesta arribada que la de l’any passat ) abans d’arribar a la plaça on ens esperen els ja tradicionals pinxos de fruita.

22 km de muntanya i un record inoblidable.

1 comentario:

Anónimo dijo...

Gràcies pels comentaris.
En un mes obrim les inscripcions de l'edició 2012, petits canvis en el recorregut la faran més asequible i espectacular. us hi esperem 12 d'agost. Jep