14 Agost - Cursa del FAU

.

lunes, 13 de septiembre de 2010

Setmana 30 Agost - 5 Setembre

Dilluns 30 Agost
Classe d’Steps més 10 minuts a la cinta per estirar les cames

Dimarts 31 Agost
Surto a còrrer 1 horeta, camí cap el Fary, pista que arriba darrera el Decathlon, passo per sota el Manol i arribo a l’encreuament de Vilanova, tiro cap a Vila-Sacra i mateix camí de tornada.
1 horeta amb molt bones sensacions, al passar per Vila-sacra allargo les passes i apreto una mica, la idea era passar depressa no sigui que em vegin entrenar.
Desprès classe d’spinning.

Dimecres 1 Setembre
Classe de Bodypump, carrego massa pes, en alguns exercicis, quasi arribo al fallo muscular, acabo cuit.

Dijous 2 Setembre
Tot un clàssic d’en Vicens, Spinning + Bodybalance, com trobava a faltar aquesta classe, com de ràpid perdem i com costa tornar a recuperar.

Divendres 3 Setembre
Piscina 1.500
500 escalfament a la piscina de fora ( segurament la tancaran aviat i aprofito ), no hi ha ningú i l’aigua està fresqueta.
Ja a dins completo 500 + 250 peus + 250.

Dissabte 4 Setembre
Cap al tard aprofito per agafar la flaca i, d’amagat faig 50 km amb 2 horetes justes.
Vilafant – Avinyonet – Vilanant – Cistella – Terrades – La Salut – Boadella ( aquí faig com la mula i reculo ) – La Salut – Terrades – Llers – Avinyonet – Vilafant.

Diumenge 5 Setembre
A primera hora i amb les cames carregades del dissabte vespre, torno a agafar la flaca : Figueres – Vilajuiga – Pujada a Sant Pere de Rodes – Port de la Selva – Llançà – Figueres.
En total 65 km amb 2h 45’.
La pujada a Sant Pere de Rodes és tot un clàssic i s’hi veuen moltes bicis, la baixada a Port de la Selva, espectacular i ràpida.
La tornada desde Llançà fins a Valleta, pateixo molt, no sé si hi ha molta pujada, tinc vent de cara, estic cansat o una mica les 3 coses.

No hay comentarios: