14 Agost - Cursa del FAU

.

miércoles, 16 de febrero de 2011

www.bonanitmalparits.cat



Que torni Sopa de Cabra!


Posen en marxa una campanya per demanar, a través de cartells al carrer i sobretot d'internet, que el grup gironí es reuneixi i torni als escenaris en el seu 25è aniversari

Aquest serà un any d'aniversaris per a Sopa de Cabra: farà 25 anys del naixement del grup, 20 de l'històric concert del Palau Sant Jordi amb Sangtraït, Sau i Els Pets, i 10 anys del comiat de la banda. Semblaria un bon moment perquè el grup tornés a reunir-se, com fa temps que ho demanen els seus seguidors, molts dels quals estan organitzats en un grup de Facebook que té un nom tan clar com “Volem tornar a veure els Sopa de Cabra en directe!”, amb uns 6.000 membres. Ara s'ha posat en marxa una campanya viral per aconseguir que Sopa de Cabra torni als escenaris. En alguns carrers de Barcelona hi havia ahir cartells on només es podia llegir, al costat del logotip de la cabra banyada en sopa dissenyat per Pep Duixans, aquesta frase: “Bona nit, malparits!”, el crit de guerra amb què Gerard Quintana obria els concerts dels Sopa i que va donar títol també al disc en directe pòstum del grup, gravat durant els seus concerts de comiat, a la sala Razzmatazz de Barcelona.
De fet, els cartells són un reclam per accedir al web www.bonanitmalparits.cat, que remet directament a l'esmentat grup de Facebook per continua recollint adhesions per animar el grup a reunir-se. Tot i que els membres de la banda no ho han confirmat oficialment, fa mesos que hi ha moviments perquè la reunió de Sopa de Cabra sigui possible molt aviat. El que no se sap encara és ni quan ni on tindrà lloc aquesta trobada històrica.
El 2006, Sopa de Cabra es va reunir per gravar una cançó nova, Seguirem somniant, que es va incloure en el disc col·lectiu de tribut al grup,Podré tornar enrere. En aquell moment, però, Gerard Quintana, Josep Thió, Francesc Cuco Lisicic i Josep Bosch només es van trobar a l'estudi de gravació i en algun plató de televisió, però no van oferir cap concert. La reunió dels Sopa de Cabra originals serà forçosament incompleta, perquè el guitarrista Joan Ninyín Cardona va morir a principis del 2002. També és una incògnita amb quina formació actuarà el grup i si en formaran part músics vinculats a la banda en els seus últims anys com ara el guitarrista Jaume Peck Soler i el teclista Eduard Font. Només hi ha una cosa certa: el repertori estarà ple de clàssics.

Com passa el temps 25 anys, ja!!, quants records.

No hay comentarios: