14 Agost - Cursa del FAU

.

domingo, 3 de abril de 2011

La Contra

Aquesta setmana passada La Contra de La Vanguardia, ens ha obsequiat amb dues entrevistes de pes.

La primera, la que es va fer a Pau Garcia-Milà, pels que no el coneguin en Pau és un innovador del món digital, és un dels creadors d’un nou sistema operatiu EyeOS, ”cloud computing” un sistema operatiu desde la web, la informació es pot emmagatzemar en un lloc on s’hi pot accedir desde qualsevol terminal conectat a Internet.

Les seves idees són clares, precises i es poden aplicar a qualsevol aspecte de la vida. Per mi les més importants són que posposem moltes coses, faré això, faré allò, però desprès dels estudis, desprès de la hipoteca, desprès dels fills, quan em jubili,..., fes-ho ja, que aquesta tarda et pot atropellar un camió.

Vivim esperant, això és un error.

Busquem excuses per fer no coses noves i hem de tenir la convicció de que tot anirà bé. Ànims i creu en tú.

La segona, la que van fer a Kilian Jornet per promocionar el seu llibre “Córrer o morir”.

Les curses no les valora per les victories, sinó per les sensacions i emocions que ha sentit.

L’única cosa que queda són les vivencies i les coses que has sentit. Saber que pots córrer 1.000 metres de desnivell amb 30 minuts en un món on els transports et poden portar a una velocitat tremenda no serveix de gaire. Però serveix per coneixer’s a un mateix, saber els limits, els recursos, la capacitat de sacrifici, d’assumir els errors.

A vegades t’equivoques de camí, però has d’aprendre que no serveix de res lamentar-se, s’ha d’asumir l’error i recuperar aquest temps perdut a la carrera.

Posar el cos al límit et fa arribar al més profund de tu mateix.

¿en que es pensa durant aquestes carreres de 40 hores?

En el mateix que pensaria si estigues sentat, en les coses que has de fer la propera setmana o en qualsevol cosa que et distregui. Coneixem perfectament el nostre cos, però no sabem res del nostre cervell, i et pot jugar molt males pasades, com ganes d’abandonar.

A vegades a mitad de cursa no pots més, però al final et trobes amb molta més força.

El fonamental és la felicitat i gaudir amb el que fem.

No hay comentarios: