14 Agost - Cursa del FAU

.

domingo, 3 de abril de 2011

Setmana 28 Març - 3 Abril

Dillund 28 Març 2011

Attack amb l’Irene, molt cansat.

Dimarts 29 Març 2011

Piscina 2.000

Sensacions de menys a més

500 esclafament

250 peus

250 a rtime

series de velocitat 10 x 50 cada 1’

250 variats i relax

Dimecres 30 Març 2011

Entreno complert

20’ cinta + 20’ eliptica

30’ peses de cames

Spinning amb en Dani

Dijous 31 Març 2011

G.A.C. amb l’Irene, gran treball sobretot a nivell d’abductors

Bodybalance amb en Vicenç

Divendres 1 Abril 2.011

Spinning amb l’Angel, gran classe

Dissabte 2 Abril 2.011

Gran entreno de cares a la Marxa 24 hores del Cap de Creus.

Encara fosc, surto desde’l parking de l’oficina de turisme de Llançà, atravesso el poble i començo a còrrer cap al port, passo per Sant Carles, Grifeu, Cap Ras ( el dia es comença a llevar ), Garbet, coll de Sant Antoni ( es comença a fer de dia, però la boira, fa que hi hagi poca llum ), començo a tirar cap a Puig d’Esquers on arribo al cap de 3 hores, amb un sol espectacular i es veu la boira al fons de la vall. Paro a esmorzar.

Mas Patiràs, coll de les Portes i tiro avall directe, al arribar a la riera que dona a la carretera, trobo que la riera porta molta aigua, impossible creuar sense mullar-se.

Jugo amb sort, passa un tot terreny amb un dels organitzadors de la cursa que molt amablement em passa a l’altra banda.

Em comenta que segurament s’haura de passar per sota el pont de la carretera, perque els mossos no deixaran tallar la carretera.

Passo per l’oficina de turisme i enfilo cap al coll Perer, tiro amunt cap a Sant Pere de Roda ( el tram desde Coll Perer fins al Mas Ventós i Sant Pere de Roda s’em fa molt llarg ) pujo fins a Sant Salvador, on arribo al cap de 5 hores d’haver sortit.

D’aquí reculo fins al cotxe, aprofito la baixada per agafar un bon manat d’espàrrecs.

En total, 6 hores i mitja, els compressors Forquad em funcionen genial, tant a les pujades com a les baixades i quan me’ls trec tinc una agradable sensació de cames lleugeres.

Diumenge 3 Abril de 2.011

Em trobo les cames una mica carregades, però agafo la flaca i començo a tirar cap a Vilafant, Navata, Lladó, Cabanelles, no trobo la pedalada i em costa, enfilo la carretera cap a la Mare de Déu del Mont.

La pujada cada cop millor amb més cadencia i alegria a la pedalada. Faig uns 6 kilometres de pujada fins a Can Serra, on hi ha el trencant cap al Lliurona i el Bassegoda, d’aquí reculo i tiro cap a casa on arribo al cap de 1h 50 minuts i uns 48 km.

Avui he probat els Compressport Forquad amb la bici, …genials

No hay comentarios: