14 Agost - Cursa del FAU

.

domingo, 31 de julio de 2011

Tri cap de setmana - 30 - 31 Juliol

Dissabte 30

Com que la previsió del temps era més o menys bona i millor que diumenge, surto amb la flaca, 67 km 2h15' i amb molts trams amb tramuntana de cares.
Tot i això la mitjana de velocitat em surt molt bé.
Acabo cansat, però content

Diumenge 31

Surto a correr pel castell, en total 56', ritme comode i intentant fer pujades, baixades i amb sensacions molt bones, em surt de mitjana 72 % FC max i el Polar diu que he cremat 513 kcal.

Sense perdre temps, vaig a la piscina.
Dia gris i amb vent, l'aigua a 20ª, tot i això escalfo a la piscina exterior, 1.000 metres
A la piscina interior faig les series
3 x 200 ( 4')
6 x 100 ( 2')
12 x 50 (1')

200 peus, esquena i relax

En total 3.000.

Tarda de relax i estiraments

Travessia Port de Roses

Buscant les dates i dades per l'inscripció a la travessa del Port de Roses d'enguany, he trobat una foto espectacular foto de la sortida de l'any passat. Curiosament surto a la foto, en primer terme i amb el gorro de la selecció catalana i ja dins l'aigua.
Esperem tenir un bon dia el proper 15.







viernes, 29 de julio de 2011

Blog

El blog ha quedat una temporada sense entrades ( per falta de temps ), però els entrenos no han faltat, espero poder-lo anar actualitzant i els entrenos i curses també.

Dissabte dia 23 a la tarda, vaig fer un entreno de natació molt xulo :

1.000 escalfament ( ho faig a la piscina de fora, amb l'aigua fresqueta, un plaer )
a la piscina de dins començo les series :

3 x 200 - cada 4'
6 x 100 - cada 2'
12 x 50 - cada 1'

200 variats ( cames, esquena i tornada a la calma ).

En total 3.000 i un entreno "pata negra"

Properes Curses

Els propers dorsals seran :

14 d'Agost - Cursa del Fau - Maçanet de Cabrenys
15 d'Agost - Travessa Port de Roses.

2 Clàssics, imprescindibles del mes d'Agost

Fotos Cap de Creus



Pujant a Sant Salvador desde Sant Pere de Rodes


Marxa de Resistencia Llança - 24 hores Cap de Creus

Sensacions molt rares desprès de la Marxa de Resistència de Llançà, d’una banda una immensa alegria per haver acabat, amb un bon temps i al acabar la cursa hem trobava molt bé fisicament.

Però, realment pensava que faria un millor temps.

El xàfec que va caure a 20 minuts de la sortida i la pluja que ens va acompanyar durant els dues primeres hores de cursa, van fer que la vaselina que portava als peus marxés.

Realment sota la pluja de l’inici no pensava acabar, pensava que desprès de Puig d’Esquers i tornar a Llançà posaria fí a la cursa, però anem per parts.

Sota una pluja prenem la sortida a les 8 del matí, els primers surten com bales, jo m’ho prenc en calma i amb el dubte de si acabaria, durant la pujada a Puig d’Esquers torna a ploure encara amb més força, però al arribar al cim de Puig d’Esquers, els nuvols desapareixen i apareix el sol, la vaselina que portava als peus ja havia desaparegut.

Arribo a l’oficina de turisme amb 3 hores, amb el temps previst, el canvi de recorregut que l’organització ha previst per la pujada a Sant Pere de Rodes resulta dur i amb el terreny molt pesat.

A Sant Pere de Rodes, paro a menjar macarrons, m’entren genials. Pujo molt bé a Sant Salvador, quasi no hem dono compte i ja arribo a la pujada a el Paní.

Durant la baixada a Cala Joncols, ja hem noto les butllofes als peus i que una es rebenta.

Arribo a Cadaqués molt bé fisicament, menjo alguna cosa i continuo, l’arribada fins Cap de Creus s’hem fa eterna, arribo a Cap de Creus i menjo 2/3 brunyols que m’entren genial, però al cap de mitja hora ja noto que em pensen a la panxa.

Fins a Sant Baldiri, em fan molt mal les butllofes dels peus i pateixo per arribar-hi, l’any passat hi havia un control intermig, aquest any estava convençut que hi seria, però mirant el full de ruta veig que m’he equivocat i enguany no hi és.

A Sant Baldiri faig una parada llarga, menjo algo, em prenc un PowerBomb, ja pensant que patiria molt a la baixada fins Port de la Selva.

Cosa que passa, durant la baixada cada cop que poso el peu a terra les butllofes em fan veure les estrelles.

Durant la baixada em prenc un PowerGel, em recupero, quan finalment arribo al final de la baixada començo a correr a bon ritme ( !!! )

Paro al Port a posar-me el frontal, i continuo corrent pel camí de ronda, noto les butllofes però al ser terreny planer, ho soporto molt bé.

Quasi al final trobo un noi de Vic, amb problemes de butllofes als peus i sense frontal i fem junts el final de la Marxa.

Ho comparo amb l’any passat que al acabar la cursa quasi no hem podia moure, enguany fisicament molt fort i genial, llàstima de les butllofes.

Setmana de més o menys relax pensant amb la Marató d’Empúries.