14 Agost - Cursa del FAU

.

lunes, 13 de octubre de 2008

Sortida B.T.T. - Cat Fitness

Sortida B.T.T. – Cat Fitness www.catfitness.cat

Passo una mala nit, el nas tapat I estornudant, costa respirar tinc molta mucositat, però les ganes poden més i a les 9:30 ens trobem al ginmàs per fer una sortida b.t.t. i amb la incògnita de com respondré i quin nivell i haurà.

Sóm uns 25 valents/es, sortim del gimnàs, tirem direcció Alfar, busquem la pista que passa per darrera Decathlon, passem per sota el pont vell de Vila-sacra, anem a buscar la pista que mena a Vilanova de la Muga.

Fem part de la tradicional pista de la ruta cicloturista Figueres-Roses, però abans d’arribar a Roses tirem cap a Sant Margarita, pista planera cap Empuriabrava. On parem a recuperar forces i liquids.




Apareixem davant de Passarel.la, fem el passeig fins a la desembocadura de la Muga, pista direcció Castelló – Fortià - Vila-Sacra, abans d’arribar a Vila-Sacra hem d’arreglar una punxada, desde Vila-Sacra i per pistes fins al punt de partida.


En total hi hem estat unes 4 hores i mitja, però “atenció”, 50 kilometres !!! i 2h 46’ de pedalada efectiva.
Estava previst que fos una sortida d’iniciació, nivell I, pràcticament sense desnivell i el ritme ha sigut lent amb moltes parades per reagrupar la gent, però 50 km, que per més d’algú han sigut molts.


El comptakilometres, marca 17 km/h....velocitat de passeig

Tot i el refredat m’he trobat bé m’ha sortit una mitja molt lenta 18 km/h, em moro de ganes de tornar-la a fer, a veure quin temps i quina mitja faig en condicions “normals”.

No hay comentarios: