14 Agost - Cursa del FAU

.

domingo, 17 de agosto de 2008

Costabona 17 Agost 2.008

La aventura me la pone dura

Avui hem fet el cim al Costabona, en total 5 hores i mitja i uns 800 metres de desnivell. Però és que més d’un cop he pensat que no pujariem, el temps i la boira no ens ho han posat fàcil, però anem pel començament.

Ens hem reunit en Jordi, la guapissima Imma i l’espectacular Anna, una vegada més hem sortit del parking superior de Vallter 2000, direcció Portella de Mentet, fins aquí cap problema, tirem direcció Roc Colom, la boira ja comença a fer acte de presència.



A vegades ens hem quedat una mica desorientats, sense saber on tirar,...


no anem bé, sembla que ens hem passat el Roc Colom, .., tot és boira i no és veu pràcticament res, tirem enrera trobem el Coll de Mentet, efectivament, ens hem passat, reculem, finalment assolim el Roc Colom, canviem de vall i per un camí més o menys conegut i per les diverses fites que trobem, anem tirant




finalment topem amb el cim del Costabona ( dic topem perquè pràcticament no es veia fins que hi estaves a sobre ).Al cim fem un most molt ràpid, unes fotos i baixem, el termometre del Polar marca només 12º, enmig de la boira, vent i fred.



Baixem, amb molta precaució per no cometre cap errada, l’Imma al davant imposa un ritme fort.


Arribem al cotxe 5 hores i mitja desprès d’haver sortit, jo estic particularment content, amb aquesta colla m’ho he passat de conya i perquè més d’una vegada he pensat que hauriem de tornar a casa sense ni acostar-nos al cim, la muntanya amb boira és molt perillosa, en questió de segons quedes desorientat,..., però les ganes de fer cim i l’aventura ens han fet tirar endavant ja se sap ... “la aventura me la pone dura”.

Un record molt especial per l’Imma i en Jordi que dimecres marxem a fer els “Carros de Foc”, estic segur que s’ho passaran molt bé i tot anirà perfecte, només espero que tinguin bon temps.

No hay comentarios: